Doe mee aan de spaaractie bij Plus Benders!

Doet u uw boodschappen bij de Plus Supermarkt Benders? Dan kunt u op een hele makkelijke manier een financiële bijdrage leveren aan Sparta. Plus Benders heeft namelijk een bijzondere sponsor actie waar het verenigingsleven van Venlo veel profijt van kan hebben. Ook wij doen er dit jaar aan mee!

Vanaf donderdag 29 september krijgt u bij elke €5 aan boodschappen bij de PLUS in Venlo of Blerick een spaarzegel t.w.v. €0,05. Deze 5 cent is direct voor Sparta als u deze bij de leiding inlevert.  Van donderdag 29 september t/m zaterdag 1 oktober ontvangt u zelfs het dubbele aantal sponsorzegels. Daarnaast zijn er ook actieproducten waarbij u een extra zegel krijgt. De actie loopt tot en met 1 april. Het uiteindelijke bedrag kan na al die maanden dus aardig oplopen en is natuurlijk van harte welkom!!

Vraag iedereen in je omgeving om de zegeltjes mee te sparen en te bewaren voor Sparta! Lever regelmatig de gespaarde zegeltjes in bij een van de turn- of freerunlessen en hopelijk kunnen we op deze manier een leuk extraatje bij elkaar sparen!! Zelf inleveren bij de supermarkt gaat niet. Wij moeten als vereniging deze zegeltjes inleveren bij Benders.