Binnenlessen en kamp komen te vervallen, start buitenlessen!

Hallo allemaal,

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen woensdag is nu duidelijk dat de lessen in de zaal dit seizoen helaas niet meer hervat kunnen worden.

Tevens zullen het recreantenkamp en selectiekamp dit jaar niet door gaan. Indien er al betaald is zal het kampgeld worden teruggestort.

We zijn momenteel met de leiding en het bestuur druk bezig met het opzetten van de buitenlessen en zien dat hier veel animo voor is. De lessen die we op woensdag 13 mei in Venlo en donderdag 14 mei in Belfeld gepland hebben, zitten namelijk nagenoeg vol. We zijn dan ook aan het kijken of we deze lessen vanaf week 21 (18 mei-24 mei) kunnen gaan uitbreiden.

We beseffen dat er twee maanden geen lessen zijn gegeven, met uitzondering van de online challenges die via de appgroepen gecommuniceerd zijn. De reeds betaalde contributie zullen we echter, zoals NOCNSF ook aangeeft op de website (onder punt 22), niet restitueren en onder andere gebruiken om lopende kosten te dekken.

Het is jammer dat door het Coronavirus het seizoen anders loopt dan we gehoopt hadden, echter vinden we het fijn dat jullie Sparta zijn blijven steunen en hopen we nog een goed alternatief te kunnen bieden in de laatste twee maanden.

Met vriendelijke groet,

Leiding en bestuur Sparta.