Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Recreanten kamp

19 juni 2020 - 16:30 tot 21 juni 2020 - 15:30

€37,50

Ga je mee op kamp met Sparta?

Ook dit jaar organiseren we weer een spannend en gezellig kamp voor de meiden van de recreanten en plusgroepen. Dit jaar is het kamp van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni. Een leuk weekend weg, samen actief bezig zijn en vooral heel veel plezier hebben!

Het kamp is voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt van vrijdagmiddag 21 juni 16.30 uur tot en met zondagmiddag  23 juni tot begin van de middag. Dit is nog even afhankelijk van het programma.  We slapen weer in “De Spar” in Haelen, http://www.de-spar.nl .

Dit is een mooie locatie midden in het bos. Er is ruimte voor 60 kinderen. Wie er mee gaat wordt mede bepaald door de leeftijdsverdeling, het is dus niet zo dat als je als eerste inschrijft  je dan sowieso mee kun. Je kunt je inschrijven via deze link: https://goo.gl/forms/VaLRZpVOiuC2KurV2

Lees ook goed in deze mail wat je moet doen om deelname te betalen, pas dan telt je aanmelding.

Op vrijdag 19 juni om 16.30 uur verzamelen we bij het buitencentrum “De Spar” te Haelen. Iedereen komt dus op eigen gelegenheid naar Haelen en moet worden opgehaald door de ouders. Om het kamp mogelijk te maken wordt er een bijdrage van € 37,50 gevraagd per kind. Ouders die gebruik maken van het jeugdsportfonds kunnen, als ze nog budgetruimte over hebben, de kosten van het kamp laten vergoeden door het jeugdsportfonds. Neem daarvoor contact op met het jeugdsportfonds.

Geen kamp zonder vrijwilligers!
Met een aantal ouders, leiding en bestuur doen we ons best dit kamp te organiseren, maar het kamp kan niet  doorgaan zonder voldoende vrijwilligers die mee willen helpen.  Op verschillende manieren kun je helpen, bijvoorbeeld met koken op de eerste dag, een nachtspel begeleiden of mee opruimen op zondag voor vertrek.
En er moeten natuurlijk ook genoeg volwassenen zijn die blijven slapen. Gezien de locatie,  zijn er voor elk huisje ouders nodig om te blijven slapen. Om dit kamp tot een succes te maken doen we dus een beroep op u.

Op het digitale  inschrijfformulier kunt u aangeven waar u aan mee wilt helpen.

Inschrijven en betalen:
Als je mee wil moet je je voor 10 april opgeven. U moet daarvoor:

1. Het digitale inschrijfformulier invullen
2. € 37,50  overmaken naar Sportvereniging Sparta op rekening nr: NL48 RABO 0311 0229 01
Onder vermelding van:
– Kamp Sparta Venlo
– Voornaam en achternaam kind

U krijgt eind april te horen of uw kind definitief mee mag en dan ontvangt u ook meer informatie over het kamp. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met het bestuur van Sparta Venlo, turnen@spartvenlo.nl

Met sportieve groet,
De kampcommissie

Gegevens

Begin:
19 juni 2020 - 16:30
Einde:
21 juni 2020 - 15:30
Kosten:
€37,50
Website:
http://www.de-spar.nl

Organisator

Sparta Venlo
E-mail:
turnen@spartavenlo.nl
Website:
startavenlo.nl

Locatie

De Spar
Roggelseweg 55
Haelen, Limburg 6081 NP Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.de-spar.nl