Grote Clubactie 2020 op 19 september van start!

Sparta Venlo gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Dat betekent dat jullie loten mogen verkopen aan familie, vrienden, kennissen, buren of langs de deuren kunnen gaan bij jou in de buurt. Maar ook digitaal zijn er nieuwe mogelijkheden door het delen van clubloten online of via sociale media.

Dit jaar zetten we ons wederom in voor nieuwe materialen, zoals de brug die we afgelopen jaar hebben kunnen aanschaffen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

De leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in deze folder en dit instructiefilmpje. Tevens kunnen er via de website van de Grote Clubactie loten & superloten voor Sparta worden verkocht. Het eerste superlot van €150,- is al toegezegd door een bedrijf!

Als extra stimulans belonen wij de beste verkoper van Sparta met een cadeau. Tevens ontvangt de lesgroep met het hoogste gemiddelde een aardigheidje. Iedereen die 20 loten of meer verkoopt, krijgt sowieso een voucher met kortingsbonnen. Verkoop je 40 loten of meer, dan maak je kans prijzen uit de kids-verkoopwedstrijd met als hoofdprijs een Nintendo Switch met jouw favoriete spel!

De boekjes worden in de week van 14 september in de les uitgedeeld. Start niet voor 19 september met verkopen.

Ben je klaar met verkopen, lever dan je boekje uiterlijk zaterdag 21 november weer in tijdens de les. Leden van 6 jaar of jonger krijgen nog geen boekje mee, tenzij de ouders hiermee instemmen! (Dit graag even laten weten).

Wij hopen ook dit jaar weer op jullie inzet, en wensen jullie heel veel succes!

Heel veel groetjes namens bestuur Sparta,

Arjen Ypma