Recreantenkamp 2020

Ga je mee op kamp met Sparta?

Ook dit jaar organiseren we weer een spannend en gezellig kamp voor de meiden van de recreanten en plusgroepen. Dit jaar is het kamp van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni. Een leuk weekend weg, samen actief bezig zijn en vooral heel veel plezier hebben!
Dit jaar willen we het kamp organiseren voor alle recreanten en de plusgroepen! Het kamp begint op vrijdagmiddag 19 juni om 16.30 uur en sluiten het kamp samen af op zondagmiddag 21 juni om 13.00 uur. 

Ook dit jaar gaan we naar “De Spar” in Haelen. Dit is een mooie locatie midden in het bos. Er is ruimte voor 60 kinderen. Wie er mee gaat wordt medebepaald door de leeftijdsverdeling en is dus niet alleen afhankelijk van volgorde van inschrijving. Je kunt je inschrijven via het aanmeldformulier op de website.

Lees ook goed in deze mail wat je moet doen om deelname te betalen, pas dan telt je aanmelding.

Op vrijdag 19 juni om 16.30 uur verzamelen we bij het buitencentrum “De Spar” te Haelen. Iedereen komt dus op eigen gelegenheid naar Haelen en moet worden opgehaald door de ouders. Om het kamp mogelijk te maken wordt er een bijdrage van € 37,50 gevraagd per kind. Ouders die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo kunnen, als ze nog budgetruimte over hebben, de kosten van het kamp laten vergoeden door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo. Neem daarvoor contact op met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo via venlo@jeugdfondssportencultuur.nl

Geen kamp zonder vrijwilligers!

Met een aantal ouders, leiding en de activiteitencommissie doen we ons best dit kamp te organiseren, maar het kamp kan niet doorgaan zonder voldoende vrijwilligers die mee willen helpen. Op verschillende manieren kun je helpen, bijvoorbeeld met koken op de eerste dag, een nachtspel begeleiden of mee opruimen op zondag voor vertrek. Ook zoeken we nog ouders die het leuk vinden ons te helpen me het organiseren van het kamp!
En er moeten natuurlijk ook genoeg volwassenen zijn die blijven slapen. Gezien de locatie, zijn er voor elk huisje ouders nodig om te blijven slapen. Om dit kamp tot een succes te maken doen we dus een beroep op u.

Op het digitale inschrijfformulier kunt u aangeven waar u aan mee wilt helpen.

Inschrijven en betalen:
Als je mee wil moet je je uiterlijk 30 maart opgeven. U moet daarvoor:

  1. Het digitale aanmeldformulier invullen 
  2. € 37,50 overmaken naar Sportvereniging Sparta op IBAN: NL48 RABO 0311 0229 01 onder vermelding van:
    – Kamp Sparta Venlo
    – Voornaam en achternaam kind

U krijgt eind april te horen of uw kind definitief mee mag en dan ontvangt u ook meer informatie over het kamp. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, stuur dan een mail naar marjanvannies@gmail.com.

Kampcommissie: Sandra Vervoort en Marjan van Nies

Wij hopen dat jullie zin en tijd hebben om mee te gaan!!!!!